יום שני, 3 ביולי 2017

גבינות טבעוניות חדשות ממשומשו - מגורדת וריקוטה והצעה לקדאיף טבעוני



לראשונה בישראל גבינה טבעונית מגורדת וגבינת ריקוטה טבעונית. הפיתוח של המותג משומשו, בבעלות קיבוץ גן-שמואל וחברת "הדר פוד", אשר משווקים כבר בהצלחה רבה, קו מוצרים של גבינות טבעוניות שונות.

(מוזמנים לקרוא בבלוג פוסט שעלה בעבר על גבינות משומשו, כאן וכאן. )

תחליף הגבינה מגורדת מתאים לפיצות ולמאפים, כמו קישים מלוחים ופשטידות. 
תחליף גבינת ריקוטה, מגיע בגוש ובטעם מעודן, מתאים לאפיה מתוקה, כמו עוגות גבינה, מאפים מתוקים, קינוחים קרים, אך מתאימה גם לכריכים.
צילום : אביתר ניסן/יח"צ

כמו כל מוצרי הגבינות הטבעוניות של משומשו גם שני המוצרים החדשים הינם ללא סויה, ללא חומרים משמרים וללא לקטוז. כמו כן הן ללא כולסטרול, ללא שומן טרנס וכנגד מכילות סידן וסיבים תזונתיים.   

מנסיון למרות שאינני טבעונית, מוצרי משומשו הם מאוד מוצלחים גם בטעם ומהווים תחליף מצויין למי שבוחר או לא יכול לצרוך מוצרים חלביים. גם בקרב צרכנים טבעוניים המותג משומשו זכה להצלחה וביקוש.

את הגבינות החדשות שקיבלתי להתנסות העברתי לדודתי שהכינה לבנה הטבעוני, מנה נפלאה ומגרה (גם את מי שלא טבעוני, כמוני למשל) עם גבינת ריקוטה של משומשו   - קדאיף !


הוראות הכנה

מכינים את הסירופ: 

חצי כוס סוגר 
כוס מים
מיץ מלימון שלם

מרתיחים את המים ואת הסוכר, מוסיפים את המיץ לימון.

במחבת קולים אגוזים ופיסטוקים. 



להכנת הקדאיף:

מעט שמן קוקוס במחבת, מעל מפזרים שיערות קדאיף ומעלים מעט מן הסירופ. לאחר מכן עוד קצת שמן קוקוס מעל השיערות קדאיף. 
 בדוקים אם התחתית משחימה ואז הופכים. 

מפוררים את גבינת הריקוטה משומשו ומפזרים מעל השיעורות קדאיף שבמחבת.

על זה מפזרים חלק מן האגוזים והפיסטוקים הקלויים.



ואז מניחים שכבה נוספת של שיעורת קדאיף, הופכים הכל ומעל שופכים סירופ ואת האגוזים ופיסטוקים. 

   

     






כשרות: כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים. 
מחיר מומלץ לצרכן: 19 – 21 שקלים לאריזות 200/300 גרם.  



   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...