יום ראשון, 30 ביולי 2017

ארוחת טעימות של פיצות שף בדומינו'ס פיצה



לאחרונה, ארוחות טעימות הפכו להיות "הדבר" במסעדות שף. הן נותנות את ההזדמנות, להציג את מלוא הדרתו של השף ושל המסעדה ולסועדים זו הזדמנות לטעום ממגוון של מנות. למרות השם, לא מדובר דווקא במנות מוקטנות אלא מנות שהן המיטב הקולינרי והחוויה אותה השף מעוניין להעביר לסועדים.

בעקבות החיבור של רשת דומינו'ס פיצה והשף אסף גרניט, טרנד מנות הטעימות, מגיע אלינו גם לארוחת הפיצות!
בטוח אתם מכירים את ההתלבטות איזו פיצה לבחור ואילו תוספות, כי כל אחד אוהב משהו אחר או שמתחשק לכם גם וגם. אני נתקלת בהתלבטות הזו בכל פעם שאנחנו עומדים להזמין פיצה.

כעת דומינו'ס פיצה נותנת לנו להינות משלוש פיצות במקביל - בפיצה אחת. 

בעקבות ההצלחה עם קטגוריית הפרמיום בדומינו'ס פיצה, הרשת מכניסה אלמנט נוסף כמהדורת קיץ של פיצות שף עם ארוחת טעימות עם שלוש פיצות חדשות וייחודיות. ארוחת הטעימות ברשת, בדומה לארוחת טעימות, שמגיש שף במסעדתו, מציעה לסועדים שלושה טעמים שונים במקביל.

כמו בכל פיצות השף, גם בארוחת הטעימות חומרי הגלם חדשים ומשובחים ונאפים בתהליך הכנה ייחודי על גבי מחבת ליצירת קריספיות ומראה מלבני.


ארוחת הטעימות קיימות בגרסה צמחונית וגם בשרית.
ארוחת הטעימות הצמחונית משלבת את 2 הפיצות החדשות – ברוקוליש ופלפלאז' יחד עם פיצת ארבעת המחבתות המצליחה מהמהדורה הראשונה.



ארוחת שף בשרית משלבת את פיצת השף החדשה יא סלמי יחד עם 2 הפיצות המצוינות בקרנה ופולנטה.




פיצת דומינו'ס שף – ברוקוליש: פרחי הברוקולי הטריים המפוזרים על הפיצה מעניקים לה את הרעננות הקראנצ'ית המאפיינת אותה. כדורי המוצרלה הטרייה נימוחים ורכים עוטפים את הפיצה יחד עם גבינת פרמז'נו גרנה פדאנה ונגיעות של שום קונפי המחזק את הטעמים. כל זה מוגש בליווי רוטב פסטו טעים וטרי ובצק דק שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום עם שמן זית כתית מעולה. להשלמת הטעם, הלקוח מקבל בצד שקדים קלויים המוסיפים קראנצ' ופצפוץ של טעמים בפה.





פיצת דומינו'ס שף - יא סלמי:  לחובבי ז'אנר הפיצות הבשריות יש פה הזדמנות להתאהב! פיצת "יא סלמי" נאפית עם סלמי משובח חתוך דק המעניק לפיצה טעם כפרי מעושן כשלצדו מפוזרים פרחי ברוקולי טריים ושום קונפי לחיבור הטעמים. כל אלו, מוגשים על בצק דק בתוספת שמן זית כתית ובליווי רוטב פלפל אדום משובח יחד עם גבינת פרמז'נו גרנה פדאנה רכה וכדורי מוצרלה נימוחים. בצד, לפיזור ע"י הלקוח, שקדים הקלויים מוסיפים פיצוח קראנצ'י לטעמים המיוחדים שבה.  



פיצת דומינו'ס שף – פלפלאז': פיצה שכולה חגיגה לעיניים עם מגוון סוגים של פלפלים בטעמים שונים – החל מפלפל טרי קלוי בתנור, רוטב פלפל אדום ונגיעות של פלפל פפדיו אדום להקפצת הטעמים הפיקנטיים. לחיבור הטעמים מתווספות להן עגבניות שרי ושיני שום שבושלו בקונפי -תהליך בישול ארוך במיוחד המעניק להם טעם וניחוח ארומטי. תוספות אלו מוצעות על בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום ונגיעות של גבינת פרמז'נו גרנה פדאנה  לצד כדורי מוצרלה טעימים ונימוחים. להשלמת החוויה  מפוזרות בעדינות על עפיצה וטבעות בצל ירוק רעננות.




בהזמנה האחרונה שלנו התלבטתי האם להזמין שילוב של שלוש פיצות באחת הכוללת גם את פיצת ארבע מחבתות האהובה עלי, או להזמין פיצה מסוג אחד, אבל הפיצה ברוקוליש תפסה אותי ולמזלי, גם הילדים שלי אוהבים ברוקולי אז הלכתי על פיצה שלמה של ברוקוליש לכולם והבחירה היתה בהחלט הצלחה!
שילוב מוצלח של טעמים, הגבינות עם נגיעות של פסטו, שום וכמובן ברוקולי.




מחיר הפיצות יהיה זהה למחיר פיצה משפחתית 100% מוצרלה, בעוד מחיר המבצע המומלץ יעמוד על 58 שקלים לכל פיצה, בהזמנת 2 מגשי פיצה - דומינו'ס שף  + פיצה משפחתית 100% מוצרלה


קטגורית פיצות השף הושקה לראשונה במאי 2016 בתהליך פיתוח ארוך יחד עם השפים אסף גרניט, אורי נבון וצוות 'מחניודה' וכללה כ-5 פיצות שונות: ארבע מחבתות, בקרנה, בצלאל, פולנטה ושקשוקית. מהדורת החורף כללה את – מלכת השוק, פלנצ'ה עגבניות ו-102. וכעת, דומינו'ס פיצה משיקה את מהדורת הקיץ עם 3 פיצות חדשות: ברוקוליש, יא סלמי ופלפלאז' אך מעל לכול עם חדשנות בעולם הפיצות היא בשורת ארוחות הטעימות .


פוסט שעלה בעבר על פיצות השף של אסף גרניט ודומינו'ס אפשר לקרוא כאן.


   לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...