יום ראשון, 13 במאי 2018

ממרחים איטלקיים של מאסטרשף ומתכון ללזניה פסטו






המותג "מאסטרשף" משיק סדרת ממרחים חדשה, בסדרה:

ממרח פסטו, ממרח פסטו אדום וממרח עגבניות מיובשות.



חברת מאסטרשף מקפידה על חומרי גלם איכותיים, הממרחים מיוצרים על פי מתכונים איטלקיים וממרחי הפסטו אף מכילים גבינה.


פסטו איטלקי - לפי המתכון המקורי מהעיר גנואה באיטליה. מכיל גבינת גרנה פדנו, 40% בזיליקום טרי.

פסטו איטלקי עם עגבניות ובזיליקום (פסטו אדום) – מוצר ייחודי בישראל ופופולארי מאוד באיטליה. מכיל גרנה פדנו, בזיליקום טרי ועגבניות טריות ומיובשות.

ממרח עגבניות מיובשות איטלקי - מכיל 55% עגבניות איטלקיות המוכרות בטעמן ובאיכותן, נקטפות מהשדה בשיא העונה כאשר הן בשרניות ועסיסיות.


מאז שגיליתי שהילדים שלי אוהבים פסטו ובעיקר פסטה עם פסטו, יש לנו באופן קבוע בבית ממרחי פסטו ועגבניות מיובשות.



את הפסטו האדום החדש אני חייבת לטעום בהקדם, הוא נשמע מבטיח מאוד וטעים.

הממרחים מתאימים כאמור לפסטות, אבל נהדרים גם כממרחים על כריכים, אפשר להשתמש בהם גם כמתבל או כתיבול של מנות. 


אני ממליצה על מאפינס פסטו, מתכון שהעלתי לבלוג, אפשר לראות אותו כאן



ואני משתפת בהצעה למנה, של המותג מאסטרשף:
לזניה פסטו  -  לזניה מהירה,  בשלושה צבעים שונים

המתכון נשמע לי קל להכנה וטעים, מתאים מאוד גם לשבועות ואני מתכננת להכין אותו.

הלזניה של מאסטר שף קלה להכנה בעזרת ממרחים איטלקיים מוכנים. מה שנותר הוא רק לסדר בתבנית ולאפות ומתקבלת לזניה יפהפייה וחגיגית.


חומרים:
(לתבנית פיירקס מלבנית עמוקה)

1 חבילת עלי לזניה

לרוטב הירוק:
1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה
3 כפות פסטו איטלקי מאסטר שף

לרוטב אדום:
3 כפות ממרח עגבניות מיובשות איטלקי מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף

לרוטב לבן:
3 גביעי (750 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה
200 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם פרמזן מגוררת

לקישוט:
6 עגבניות שרי פרוסות
6 עלי בזיליקום


אופן ההכנה :
1.    מחממים תנור ל-200 מעלות.
2.    מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הירוק.
3.    מערבבים בקערה את חומרי הרוטב האדום.
4.    מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הלבן.
5.    משמנים תבנית, מניחים כף רוטב אדום ומפזרים בתחתית התבנית. מניחים שכבה של עלי לזניה, רוטב ירוק, עלי לזניה, חצי מכמות הרוטב הלבן, עלי לזניה, הרוטב האדום, עלי לזניה ויתרת הרוטב הלבן. מקשטים בעגבניות שרי פרוסות ובעלי בזיליקום.
6.    מכסים ברדיד אלומיניום ואופים חצי שעה. מורידים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות או עד שהכל שחום ומבעבע.



ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק

מחיר מוערך לצרכן: 12.90 ש"ח
כשרות: פסטו, פסטו עם עגבניות עם בזיליקום - משולש K חלבי
ממרח עגבניות מיובשות – משולש K פרווה




  לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...