יום שבת, 28 בפברואר 2015

פתיתים פלוס עם פלוס של תוספות בריאות


אני משתדלת לגוון בתוספות, לצד האורז, הכי נפוץ ואהוב אצלנו כתוספת הם פתיתים.
פתיתים הולכים נהדר עם כמעט כל מאכל, הם טעימים גם ללא רוטב. הרבה ילדים אוהבים פתיתים והם קיימים במגוון צורות, אך הם לא ממש מזינים.
לכן, אסם משיקה כעת סדרה מיוחדת של פתיתים פלוס, פתיתים עם תוספת מזינה. 

הכוכב בין הפתיתים פלוס הוא פתיתים פלוס עדשים, עם 13% עדשים.
עדשים שייכים למשפחת הקטניות ומכילות חלבון (תומך בתהליך הגדילה החשוב אצל ילדים), מינרלים, סיבים תזונתיים ורכיבי תזונה חשובים.
כמובן, שפתיתים פלוס עדשים, מזכיר מאוד את המגד'רה, אך בשילוב הזה עם הפתיתים אפשר להנות מזמן הכנה קצר במיוחד, כ-6 דקות!


בנסוף לפתיתים פלוס עדשים, תמצאו בסדרה גם פתיתים פלוס ירקות (עם 25% ירקות, מתוכם מחית גזר ורכז עגבניות), פתיתים פלוס חיטה מלאה (עם 30% קמח מחיטה מלאה) ופתיתים פלוס בורגול (פתיתים מקמח חיטה ו-12% בורגול).


באמת תוספת עם פלוס גדול לדעתי, שינוי טעים וגם מזין יותר במטבח, במיוחד לילדים, שלא תמיד אוכלים מכל סוגי המזון הבריאים, ובטח גם לאנשים שבחרו באורך חיים צמחוני או אף טבעוני.

אנחנו טעמנו כראשון מהסדרה, את הפתיתים פלוס עדשים. יצא מעולה, טעים ונימוח בפה. לפני שבישלתי את הפתיתים טיגנתי בצל, שמשדרג גם את המג'דרה המקורית, והגשתי ביחד עם רוטב בולונז.
הילדים וגם אנחנו המבוגרים רוקנו, את הצלחות במהירות.

אני מאוד סקרנית לגבי סוגי הפתיתים האחרים, מרגישה שהוקל עלי במציאת גיוונים בארוחות מבלי להתאמץ יותר מידי, או לבזבז הרבה זמן או כסף, וגם להרגיש שאני משדרגת את הארוחה לבריאה יותר.

באתר "בישולים" קיימו תחרות מתכונים עם מתכונים, שם תוכלו למצוא מבחר גדול של מתכוני פתיתים (פלוס). לכניסה לחצו כאן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...