(אני שמתי 4 קטנות וכדי שיהיה גם טעם יותר מורגש של הבננה)
50 גרם (קצת יותר מרבע מיכל) גבינת שמנת נפוליאון 16%, "תנובה"
אופן הכנה:
2. בקערה, מניחים את הבננות ובעזרת מזלג מועכים למחית.
3. בקערה נפרדת, מניחים את הקמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים היטב.
4. בקערה של מיקסר או בעזרת מיקסר ידני, מניחים את הסוכר והחמאה ומערבלים.
5. מוסיפים את הביצים ומערבלים היטב בין אחת לשניה עד לתערובת תפוחה ובהירה.
6. מקפלים פנימה את מחית הבננות ותערובת הקמח.
7. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור עד שקיסם המוחדר במרכז העוגה יוצא נקי, כ-40 דקות.
מניחים להתקרר 10 דקות לפני שמחלצים מהתבנית.
8. להכנת הציפוי, מניחים את גבינת השמנת והסוכר בקערה של מיקסר ומערבלים. מוסיפים את החלב ומערבלים עד לתערובת תפוחה.
יוצקים את הציפוי מעל העוגה ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה.
העוגה לפני הזיגוג ואחרי הזיגוג
הזיגוג עצמו שידרג את העוגה, אך נוצר מצב, שהילדים אכלו את העוגה מלמעלה וכבר פחות התלהבו מהעוגה עצמה (כשהם בדרך כלל אוהבים עוגות בננות) וביקשו עוד מהקרם...
*המתכון מתוך האתר של השף הלבן.
קראתם כבר את הפוסט על גבינת שמנת נפוליאון 16% של תנובה?
לסקירה בבלוג על גבינת שמנת נפוליאון 16% בטעם טבעי, כולל מתכון לעגבניות ממולאות בגבינות, כנסו לכאן.
לסקירה בבלוג על גבינת שמנת נפוליאון 16% בטעם חדש עם פלפלים ופפריקה, כנסו לכאן.
לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה