יום שני, 9 במרץ 2015

גבינת שמנת נפוליאון 16% בטעם חדש עם פלפלים ופפריקה





אני אוהבת גבינות, וגבינות שמנת במיוחד, זו חולשה שלי, ובד"כ הגבינות הטעימות ביותר, הן בדרך כלל השמנות יותר, כך שזה הופך להיות בגדר "פינוק" ולא ליום-יום  - עד שהשיקו גבינות שמנת 16%, שלא מביישת גבינות שמנת עם אחוזי שומן גבוהים יותר.

(סקירה על גבינת נפוליאון עם 16% כולל מתכון לעגבניות ממולאות בגבינות אפשר לראות כאן). מאז, גבינת שמנת 16%, נמצאת כמעט קבוע אצלנו במקרר. 


פרוסה עם גבינת שמנת ומלפפון ירוק מעל, זה עבורי תענוג...


לגוון בטעמי הגבינות, ואני מוצאת את עצמי מדי פעם, מול מקרר הגבינות בסופר, בחיפושים אחר גבינות בטעמים חדשים

הפעם תנובה משיקה טעם חדש של גבינת נפוליאון מוצלח במיוחד:

גבינת שמנת נפוליאון עם פלפלים ופפריקה - ורק 16% שומן!

כולנו אהבנו מאוווד. 

פשוט טעים על לחם, חלה, ויכול פשוט לשדרג כל ארוחה, לצד חביתה, גם בישול ואפיה! 



הפעם הכנתי עוגת בננות טעימה עם זוגוז מיוחד מעל - הכולל גבינת שמנת נפוליאון. יצא מעולה! 
למתכון המלא כנסו לפוסט כאן. 


גילוי נאות: הגבינה התקבלה לסקירה.


לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם עם המייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק: 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...